Rezervări si Anulări

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de
anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării pe durata sejurului Dumneavoastra, inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de pensiune.
Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării.

Rezervări si Anulări

Pentru ca eforturile noastre, speram vizibile, de a va asigura cele mai bune conditii de cazare, confort si intimitate sa fie pastrate si pentru eventuala dumneavoastra revenire la noi, va rugam frumos sa tratati cu grija dotarile si ambianta spatiilor pensiunii.


Pentru a se evita rezervările care ulterior nu sunt onorate, fapt ce împiedică alți turiști să beneficieze de cazare, rezervările la Pensiunea Zen Vama Veche se fac exclusiv cu plata unui avans de 50% in baza unei facturi proforme.

Rezervarea se consideră anulată dacă nu se respecta termenul de plată mentionat pe factura.

Avansul este nereturnabil dacă turistul nu anunță renunțarea la rezervare cu cel puțin 30 zile (termenul se poate reduce pina la 10 zile in cazul rezervarilor in luna curenta) înainte de data de începere a sejurului. Restul sumei de plată se va achita la sosire, la recepția unitătii.


In cazul in care, in timpul sejurului se renunta la una din zilele de cazare, se va percepe tariful integral.


Programul pentru rezervări: luni-duminica 08.00 – 20.00. După ora 20.00 nu mai preluăm apeluri telefonice sau emailuri.


Check In: începând cu ora 16.00 până la ora 22.00. Dacă veţi ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm sa ne anunțați!


Check Out: pana in ora 11.30 - sau flexibil in functie de gradul de ocupare


Cazarea în pensiune se face la receptie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspetilor si pentru a se elibera cardul de acces aferent camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazarii se va face la receptie în momentul sosirii sau la sfarsitul sejurului. Din momentul preluarii cardului de acces de la receptie, turistul raspunde pentru camera rezervata.

Posibilitati de cazare

Pensiunea Zen Vama Veche ofera pentru cazare urmatoare tipuri de camere:

  • camera tip dubla cu pat matrimonial 
  • camera tip dubla cu paturi twin

Conducerea pensiunii isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul, tipul si pozitia camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.

Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaje superioare, nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea. 

Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare. Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist.

Paturi suplimentare

Copiii cu varsta de peste 12 ani insotiti de parinti se vor caza in camere cu pat suplimentar Tariful pentru un pat suplimentar (include mic dejun) se aplica pe noapte si difera in functie de perioada. 

Copiii cu varstele cuprinse intre 3 ani – 12 ani vor plati doar suplimentul de mic dejun (in functie de perioada).

In fiecare camera se pot adauga maxim 1 patuţ de copil SAU 1 pat suplimentar. Acestea sunt furnizate la cerere şi trebuie confirmata disponibilitatea lor de catre receptie in momentul rezervarii.